INGREDIENTAI: 2 vienetai burokėlių (virtų)
1 vienetas avokadų
50 gramų sūdytos lašišų filė (arba rūkytos)
1 vienetas šalotinių svogūnų
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtus burokėlius smulkiai supjaustyti kubeliais. Pagardinti pipirais ir citrinos sultimis.
2.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kaulą, minkštimą išskobti, smulkiai supjaustyti kubeliais ir apšlakstyti citrinos sultimis.
3.
Sūdyta lašišos filė ir svogūną smulkiai supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su smulkintomis petražolėmis.
4.
Ant lėkštės uždėti konditerinį lanką, dėti burokėlių sluoksnį, tada avokadų sluoksnį, ant viršaus lašišos masės sluoksnį. Atsargiai nuimti konditerinį lanką.