INGREDIENTAI: 1 litras avižų gėrimo
2 šaukšteliai ciberžolės (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai medaus
2 šaukšteliai malto cinamono (naudojome "Santa Maria")
1 šaukštelis malto kardamono (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai malto imbiero (naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pašildykite avižų ar migdolų gėrimą ant silpnos ugnies apie 2-3 minutes. Jis turi būti šiltas, bet neužvirti.
2.
Įdėkite ciberžolės, medaus ar ryžių sirupo, cinamono, kardamono, imbiero ir maltų juodųjų pipirų. Gerai išmaišykite.
3.
Pakartotinai pašildykite, tada nukoškite per smulkų sietelį ir supilkite į „French press“ kavinuką. Suplakite gėrimą naudodami kavinuką.
4.
Gėrimą patiekite šiltą arba vėsų su ledo kubeliais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.