INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių
1 vienetas cukinijų
100 mililitrų kefyro
100 gramų rūkytos lašišos filė (galite naudoti ir žalią)
70 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
70 gramų Kauno Grūdų visų grūdo dalių kvietinių miltų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskonių žuviai
1 žiupsnelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius suplakame šluotele.
2.
Morką, cukiniją, svogūną, česnaką sutarkuojame smulkia tarka ir nuspaudžiame skysčio perteklių.
3.
Tuomet į dubenį su daržovėmis įpilame kefyrą. Įpjaustome krapus ir suberiame miltus, sudedame smulkintą lašišą. Suberiame prieskonius. Gerai išmaišome.
4.
Kepame ant keptuvės iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrunda ir iškepa.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!