INGREDIENTAI: 500 gramų kalakutienos
1 vienetas kiaušinių
1 sauja džiovintų slyvų
1 sauja špinatų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kalakutieną sumalti mėsmale.
2.
Svogūną ir slyvas smulkiai supjaustyti, sudėti į dubenį su kalakutiena. Sudėti špinatus, įmušti kiaušinį, sudėti majonezą, teriyakio padažą, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išminkyti.
3.
Formuokite nedidelius apvalius kotletus.
4.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti kotletus ir kepti iš abiejų pusių tol, kol iškeps.