INGREDIENTAI: 500 gramų krevečių be kevalo
pagal poreikį tagliatelle makaronų (ar kitų mėgiamų)
200 mililitrų balto sauso vyno
200 mililitrų grietinėlės
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
1 šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išverdame gerai pasūdytame vandenyje.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame smulkintą česnaką ir krevetes. Pakepiname kelias minutes, kol krevetės pradės raudonuoti, iškeps. Pabarstome druska ir paprika. Supilame vyną ir pakaitiname, kol šiek tiek nugaruos. Įpilame grietinėlę. Pakaitiname. Sudedame išvirtus makaronus. Gerai išmaišome.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!