INGREDIENTAI: 750 mililitrų vandens (karšto+ 10 šaukštų šalto)
500 mililitrų grietinėlės (12% riebumo)
360 gramų varškės 9%
225 gramai želės (vyšnių, apelsinų ir kivių skonio)
2 šaukštai cukraus pudros (apytikriai, arba pagal skonį)
20 gramų želatinos
10 šaukštų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruošti želę. Į tris skirtingus dubenis įpilti po 250 ml karšto vandens, į kiekvieną dubenį suberti skirtingo skonio žėlę. Atvėsinti, tuomet perkelti į vėsią vietą, kad sustingtų.
2.
Į dubenį suberti želatiną, įpilti 10 šaukštų vandens, palikti brinkti 10 - 15 minučių, o tuomet ištirpinti garų vonelėje ir atvėsinti.
3.
Į dubenį sudėti varškę, supilti grietinėlę ir suplakti iki vientisos masės, kad neliktų gumuliukų. Tai labai svarbu, nes kitaip desertas nebus glotnios tekstūros.
4.
Žėlę supjaustyti nedideliais gabaliukais.
5.
Į dubenį su varškės ir grietinėlės mase supilti želatiną, išmaišyti. Įdėti dalį želė gabaliukų ir išmaišyti.
6.
Į torto formą supilti paruoštą masę ir pastatyti į šaldytuvą stingti 2 - 3 valandoms, o geriausia visai nakčiai.