INGREDIENTAI: 900 gramų grietinės (40% riebumo)
500 gramų meduolių
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
200 gramų cukraus
100 mililitrų grietinėlės
100 gramų vynuogių (raudonų ir žalių)
100 gramų šilauogių
100 gramų braškių
100 gramų aviečių
25 gramai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilame grietinėle ir paliekame išbrinkti. Vėliau šiek tiek pakaitiname ant silpnos ugnies, kad ištirptų ir paliekame atvėsti.
2.
Grietinę išplakam su cukrumi iki standumo, meduolius supjaustome kvadratėliais.
3.
Ištirpintą želatiną sumaišome su "Rududu" ir po truputį supilame į grietinėlės masę. Šiek tiek paplakame, sudedame vaisius ir meduolius, ir darkart išmaišome.
4.
Formą išklojame maistine plėvele ir sukrečiame į ją visą masę. Paliekame šaldytuve per naktį sustingti.