TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Maksimas Virgilijus Skomantas Girdvydė Virgis Girvydė Skomantė Skalmantas
Žuvies karis su mangais
Žuvies karis su mangais

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
500 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria" Coconut Milk Original)
400 gramų baltos žuvies filė
1 vienetas mango vaisiaus
1 vienetas svogūnų
1 vienetas žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
1 vienetas žalių aitriųjų pipirų
25 gramai sviesto
1 skiltelė česnako
1 šaukštas prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria"Kario ir mangų prieskonių mišinį )
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria" )
pagal skonį kalendros (šviežios)
Patiekiant:
2 pakeliai ryžių
pagal skonį žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvį supjaustykite 3 x 3 cm gabaliukais ir pabarstykite akmens druska (malūnėlyje).

2.
Įkaitinkite sviestą keptuvėje ir pakepkite supjaustytus svogūnus, česnakus ir aitriąsias paprikas maždaug 5 minutes, kol suminkštės. Tuo pačiu metu išvirkite ryžius pagal pakuotės nurodymus.

3.
Įberkite indiško mangų kario prieskonių mišinio ir druskos pagal skonį. Kepkite 1–2 minutes. Supilkite kokosų gėrimą, įdėkite kubeliais pjaustytus mangus ir supilkite žaliųjų citrinų sultis. Užvirkite.

4.
Sudėkite žuvį ir virkite 4–5 minutes, kol žuvis išvirs.

5.
Apibarstykite patiekalą šviežiomis kalendromis ir žaliosiomis citrinomis. Patiekite su ryžiais arba Naan duona.



Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.



admin · 2022-10-06 09:00 · 250 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt