INGREDIENTAI: 6 vienetai nowaco jūros lydekos filė gabalėlių
1 kilogramas ananasų (konservuoti)
šiek tiek svogūnų laiškų
1 vienetas paprikos (aitrioji)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis cukraus
2 šaukštai romo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Žuvį pasūdykite, pabarstykite pipirais. Ananaso gabalėlius nupilkite ir susmulkinkite. Svogūnus supjaustykite 2 cm ilgio juostelėmis, laiškus - žiedeliais. Aitriąją papriką, išėmus sėklas, taip pat supjaustykite plonyčiais žiedeliais. Į romą įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų. Keptuvėje įkaitintame svieste pakepinkite ananaso gabaliukus, sudėkite svogūnus, apibarstykite cukrumi ir dar truputį pakepinkite. Atkirpkite 50 cm kepimo rankovės. Vieną jos galą užriškite, paskleiskite ananasus, išdėliokite pusę aitriosios paprikos, žuvį, apšlakstykite romu ir užriškite. Kepimo rankovę keliose vietose pradurkite, dėkite ant šaltų grotelių ir 25 min. kepkite iki 175 ° temp įkaitintoje orkaitėje.