TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-27 03:45
Prancūziškas varškės pyragas su avietėmis
Prancūziškas varškės pyragas su avietėmis

Porcijų skaičius: 8


INGREDIENTAI:
Trupiniams:
400 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (šalto)
200 gramų cukraus
Įdarui:
500 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
200 gramų aviečių
200 gramų cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišome su cukrumi.

2.
Šaltą sviestą tarkuojame burokinę tarka, vis padažant į miltus. Masę, patriname tarp pirštų, kad susidarytų trupiniai.

3.
Įdarui varškę pertriname per sietelį. Įmaišome cukrų, mušame kiaušinius. Masę gerai išmaišome.

4.
24 cm skersmens kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Supilame trečdalį trupinių. Pabarstome avietėmis. Supilame varškės masę. Ant viršaus dedame avietes ir užbarstome likusiais trupiniais.

5.
Kepame iki 180 Cį laipsnių kaitintoje orkaitėje 40 – 50 min.



Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!



admin · 2022-10-08 03:00 · 250 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt