AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 gramų varškės (drėgnesnės, iš kvadratinių pakelių)
3 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai grietinės
1 sauja spanguolių (ar kitų uogų)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius lengvai paplakti su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Įmaišyti varškę, grietinę ir sutrinkite šakute.
2.
Į varškės masę suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, kad tešloje neliktų sausų gumulėlių. Įmaišykite uogas ir palikite pastovėti apie 20 minučių. Tešla turi būti kaip tiršta grietinė.
3.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių. Keptuvę geriau naudoti nelimpančią.
4.
Patiekdami pabarstykite cukraus pudra, tiekite su grietine ar jogurtu.