INGREDIENTAI: 500 gramų vištų blauzdelių (be kaulo)
200 gramų jogurto (arba kefyro)
100 gramų fermentinio sūrio (arba mocarelos)
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek česnako
šiek tiek prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos gabaliukus įtrinti vištienos prieskoniais, pipirais, druska, trintu česnaku, prieskoninėm žolelėm. Užpilti jogurtu iš išmaišyti. Indą dėti į šaldytuvą, kad mėsą pasimarinuotų, aš laikiau per naktį.
2.
Indą dėti į neįkaitintą orkaitę ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
3.
Ant iškeptų kepsnelių pabarstyti tarkuoto sūrio. Patiekti galite su ryžiais ir daržovėmis.