INGREDIENTAI: 80 gramų alyvuogių (naudojome asorti)
100 gramų humuso (naminio receptą rasite čia)
100 gramų veganiškas sūris (naminio receptą rasite čia)
3 vienetai salierų stiebų
2 vienetai agurkų
1 sauja morkų
1 sauja migdolų
4 vienetai žaliosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į indelius dedame humusą, konservuotas alyvuoges, pjaustytą veganišką sūrį ir išdėliojame skirtingose lentos vietose - taip paskirstome didesnės maistinės vertės ingredientus proporcingai lentoje.
2.
Agurkus supjaustyome pailgomis riekelėmis, saliero stiebus supjaustome maždaug 10 cm igio lazdelėmis. Jei naudosite dideles morkas, jas taip pat supjaustykite. Visus ingredientus išdėliojame lentoje ir tiekiame!
Patarimai:
•
Ingredientų kiekius ir proporcijas keiskite pagal savo norus ir šaldytuvo turinį.