INGREDIENTAI: 4 riekės batono (arba 2 duoninių bandelių)
100 gramų pievagrybių
70 gramų fermentinio sūrio
1 šaukštelis garstyčių (naudojau Dijon)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonines bandeles perpjaukite išilgai pusiau.
2.
Pievagrybius supjaustykite riekelėmis ir pakepinkite keptuvėje ant šiek tiek aliejaus (arba sviesto), kol nebeliks skysčio nuo grybų. Sudėkite garstyčiais, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais bei išmaišykite.
3.
Ant duonos riekelių išdalinkite pakepintus pievagrybius, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
4.
Sumuštinukus šaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 minučių, kol sūris gražiai išsilydys.