INGREDIENTAI: 100 gramų varškės 9%
1 vienetas kiaušinių
50 gramų ryžių miltų (naudojau "Naturalisimo" be glitimo)
2 šaukštai agavos sirupo (arba kito saldiklio)
1 šaukštelis kokosų aliejaus (išlydyto)
3 gramai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį suberkite ryžių miltus, kepimo miltelius ir išmaišykite.
2.
Į kitą dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, įpilkite agavos sirupo ir lydytu kokosų aliejaus ir ištrinkite. Suberkite miltų mišinį ir gerai išmaišykite, palikite 5 minutes pastovėti.
3.
Vaflinę gerai įkaitinkite, pilkite kupiną šaukštą tešlos ir kepkite 4 - 5 minutes iki kol iškeps ir gražiai apskrus, kiekviena vaflinė kepa kiek skirtingai, tad būtinai stebėkite kepimo procesą. Aš vaflinės visiškai netepiau aliejumi, niekas neprilipo ir gražiai iškepė.
4.
Vaflius skanaukite su mėgstamomis uogomis ar uogiene, riešutais, klevų ar agavų sirupu, grietine ar grietinėle.