INGREDIENTAI: 500 gramų obuolių (išvalytų ir supjaustytų skiltelėmis)
4 vienetai kiaušinių
250 gramų sviesto (tirpinto)
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
50 gramų pieniško šokolado
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilinį cukrų ir išplakti iki standžių putų. Tuomet supilti sviestą ir dar paplakti.
2.
Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius, išmaišyti ir suberti į kiaušinių masę, išmaišyti.
3.
Šokoladą susmulkinti mažais gabaliukais.
4.
Į dubenį su paruošta tešla sudėti obuolius, šokoladą ir išmaišyti.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir supilti paruoštą masę.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.