INGREDIENTAI: 350 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų biskvitinių pirštelių
150 mililitrų vandens
4 šaukštai cukraus pudros
3 šaukšteliai tirpios kavos
1 šaukštas likerio
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
pagal poreikį kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tirpią kavą užplikykite karštu vandeniu, supilkite likerį ir vanilės ekstraktą. Šiek tiek atvėsinkite.
2.
Grietinėlę išplakite su maskarpobės sūriu ir cukraus pudra. Plakite iki standumo.
3.
Pasiruoškite stiklines. Sausainius perlaužkite pusiau, suvilgykite kavoje ir dėkite ant stiklinių dugno. Dėkite porą šaukštų kremo, šiek tiek palyginkite, vėl suvilgytus sausainius, vėl kremo...Taip, kol viską susluoksniuosite. Dėkite į šaldytuvą sustingti.
4.
Prieš tiekiant užberkite kakavos.