AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų kopūstų
340 gramų konservuotų žirnelių
250 gramų rūkyto kumpio (naudojau karšto rūkymo)
0.5 vieneto svogūnų (didesnio)
3 šaukštai majonezo (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, rūkytą kumpį supjaustyti nedideliais gabaliukais, svogūną susmulkinti, sudėti į dubenį.
2.
Nupilti skystį nuo žirnelių, o žirnelius suberti į dubenį su daržovėmis ir kumpiu.
3.
Į dubenį su daržovėmis įberti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti, tuomet įdėti majonezo ir dar kartą gerai išmaišyti.