INGREDIENTAI: 6 vienetai meduolių (apytikriai)
150 gramų grietinėlės (naudojau 30%)
1 sauja džiovintų vaisių (papajų, cukatų ar kitų mėgstamų, apytikriai)
90 gramų juodojo šokolado
90 gramų pieniško šokolado
4 vienetai sausainių (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Meduolius ir sausainius sutrupinti nedideliais gabaliukais.
2.
Meduolius, sausainius ir džiovintus vaisius suberti į dubenį ir išmaišyti.
3.
Į prikaistuvį pilti grietinėlę, sudėti juodąjį ir pienišką šokoladus ir ant nedidelės kaitros kaitinti iki kol šokoladas ištirps. Šią masę supilti į dubenį su meduoliais, sausainiais, džiovintais vaisiais ir išmaišyti.
4.
Iš paruoštos masės formuoti pailgos formos tinginį, įsukti į kepimo popierių ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sutvirtės.