INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos krūtinėlės
0.5 vieneto brokolių
100 gramų fermentinio sūrio
20 gramų sviesto
1 šaukštelis prieskonių paukštienai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustome postambiais gabalėliais ir pabarstome mėgstamais prieskoniais paukštienai, druska (jeigu prieskoniai be druskos) ir pipirais. Jeigu turite laiko, vištienos gabalėlius prieš kepant galima ir šiek tiek pamarinuoti, bet jeigu laiko nėra, tinka ir tik prieskoniai.
2.
Į kepimo indo dugną dedame vištienos filė, tada - žiedynais suskirstytus brokolius, o ant viršaus uždedame riekelėmis supjaustytą sviestą ir užtarkuojame sūrio. Jeigu norisi daugiau padažo, galima į indą dar įpilti šiek tiek grietinėlės, bet skanu ir be to :-)
3.
Šauname į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30-40 minučių. Skanaus!