INGREDIENTAI: 1 saujos spageti makaronų
100 g krevečių, be kiauto
1 saujos fermentinio sūrio, tarkuoto
1 v.š. miltų
1 pomidoro, nedidelio
1 svogūno, nedidelio
2 skiltelių česnako
Šlakelio pieno
Citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Spageti makaronus išverdame kaip parašyta ant pakelio. Dažniausiai tai užtrunka 10-15 minučių. Į keptuvę su įkaitintu alyvuogių aliejumi arba sviestu suberiame smulkintus svogūnus, česnakus ir kubeliais pjaustytą pomidorą, kepame apie 3 minutes kol svogūnai truputį pagels. Tada į keptuvę suberiame krevetes pagardiname žiubsneliu druskos ir pipirais įdedame šaukštą miltų ir supilame pieną, maišome, kol truputį sutirštes,o tada apibarstome sūriu ir toliau maišome, kol sūris išsilydys. Padažą uždedame ant makaronų apibarstome žalumynais užspaudžiame truputį citrinos. Skanaus.