INGREDIENTAI: 1 kilogramas kopūstų (apvirto)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų maltų džiūvėsėlių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
0.5 stiklinės miltų
0.5 stiklinės manų kruopų
1 šaukštas sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Apvirtą kopūstą sutarkuoti burokine tarka. Susmulkinti svogūną, sutarkuoti morką ir pakepinti keptuvėje su sviestu.
2.
Į kopūstus sudėti kepintus svogūnus, morkas, suberti manus ir miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti prieskoniais, druska ir išmaišyti.
3.
Iš paruoštos masės suformuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje su trupučiu aliejaus.