INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos paslėpsnių
500 gramų bulvių (apytikriai)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių bulvėms
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaulienos paslėpsnius supjaustyti juostelėmis, pabarstyti prieskoniais mėsai, persilado prieskoniais, česnako granulėmis, pipirais ir druska. Susukti į suktinuką.
2.
Bulves nuskusti, pabarstyti prieskoniais bulvėms, druska ir aptepti aliejumi.
3.
Ant medinių iešmelių verti kiaulienos suktinukus, bulves.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus iešmelius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Patarimai:
•
Paslėpsniai yra kiaulienos papilvės dalis.