INGREDIENTAI: 400 gramų biskvito
400 gramų graikiško jogurto (10% riebumo)
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus
pagal skonį citrinos rūgšties
Papuošimui:
pagal poreikį uogų (braškių, mėlynių, aviečių)
pagal poreikį mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Biskvitą gražiai padalijame peiliu į tris maždaug vienodus lakštus ir atidedame į šalį.
2.
Elektriniu plakikliu išplakame graikišką jogurtą kartu su cukrumi, įdedame šiek tiek citrinos rūgšties.
3.
Atskirai išplakame grietinėlę ir ją atsargiai įmaišome į graikiško jogurto ir cukraus kremą.
4.
Surenkame tortą: biskvitas, kremas, biskvitas, kremas, biskvitas. Viršų ir šonus taip pat aptepame kremu. Puošiame pasirinktomis šviežiomis uogomis ar vaisiais bei mėtų lapeliais.
5.
Dedame į šaldytuvą bent 6 valandom, kad biskvitai spėtų sudrėkti.