INGREDIENTAI: 250 gramų varškės
250 gramų miltų
100 mililitrų kefyro
1 vienetas obuolių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
šiek tiek cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę petrinti per sietelį, į ją pilti kefyrą, suberti cukrų, druską, gerai viską išmaišyti. Įsijoti miiltus sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą.
2.
Iš tešlos kočioti nestorą lakštą maždaug 3 milimetrų. Supjaustyt kvadratėliais 5 x 5 cm. Dėti po obuolio skiltelę, pabarstyti cukrumi, cinamonu, užlenkti kraštus.
3.
Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių apie 20 minučių, kol švelniai pagels. Išėmus iš orkaitės apibarstyti cukraus pudra.