INGREDIENTAI: 1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto brokolių
1 vienetas imbiero
1 vienetas vištienos (file)
0.5 vieneto pipirų (čili)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
2 šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė lengvai išmušti. Gardinti druska, pipirais. Apkepti aliejuje iš abiejų pusių. Supjaustyti juostelėmis. Brokolį išvirti.
2.
Imbierą nuskusti bei sutarkuoti smulkiai. Česnakus smulkiai supjaustyti. Čilį smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedais.
3.
Padaryti užpilą: aliejų įkaitinti, pridėti imbierą, česnakus, čilį, svogūnus. Viską neilgai apkepinti. Nuimti nuo ugnies ir pridėti sojų padažo.
4.
Sumaišyti filę, brokolį bei gardinti užpilu . Galima pridėti pomidorus pagal skonį. Skanaus.