INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
4 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį pilti verdančio vandens, sudėti pomidorus ir palikti porai minučių, tuomet nulupti odeles ir pomidorus supjaustyti kubeliais.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti ir berti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti iki kol suminkštės.
3.
Į keptuvę su svogūnais dėti pjaustytus pomidorus, smulkintą česnaką, berti druską, pipirus ir maišant pakepti, kol pomidorai visai suminkštės ir išgaruos susidaręs skystis. Mentele padaryti 4 duobutes ir į jas įmušti kiaušinius. Pabarstyti smulkiai pjaustytus svogūnų laiškais, uždengti dangčiu ir kepti, kol sutvirtės baltymas.
Patarimai:
•
Papildomi priedai Jei norite, galite į patiekalą įtraukti rūkytą šoninę ir raudonąją papriką.