INGREDIENTAI: 2 vienetai bananų
180 gramų sausainių (apytikriai, 1 pakelio)
0.5 vieneto citrinų
Kremui:
300 gramų varškės
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kremui varškę suplakti su kondensuotu pienu bei grietinėle iki vientiso kremo. Pagardinti vaniliniu cukrumi.
2.
Bananus supjaustyti griežinėliais ir apšlakstyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
3.
Sluoksniuoti desertą stiklinaitėse: dėti kremo, tuomet sutrupinanti po sausainį ar šiek tiek daugiau, dėti ir po 4-5 griežinėlius banano. Viršų papuošti banano griežinėliais.
4.
Jei labai nekantru, galima valgyti iš karto, bet aš rekomenduoju keletą valandų palaikyti šaldytuve, kad susistovėtų.