TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Kukurūzinis viščiukas aluje pagal Gian Luca Demarco

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
3 vienetai viščiuko
2 skardinės alaus (nealkoholinio)
3 vienetai citrinų
4 skiltelės česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal poreikį lapinių kopūstų
pagal skonį druskos (naudojome Maldon)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį rozmarino

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Marinuojame viščiukus - įpjauname pusiau, išspaudžiame citrinos sultis, įpilame 2 stiklines alaus bei dedame susmulkintas česnako skilteles. Įberiame druskos bei pipirų, pilame šlakelį alyvuogių aliejaus.

2.
Paruošiame keptas salotas. Suplėšome salotą norimo dydžio gabalėliais, į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame česnako skiltelę, įkaitiname ir apkepiname kopūstą, kol jis pradeda blizgėti.

3.
Kepame kukurūzinius viščiukus: į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir gerai iš visų pusių apkepame. Arba kepame grilyje iš abiejų pusių.

4.
Tada palaipsniui šlakstome alumi, pagardiname druska ir pipirais. Patiekite su keptais kopūsto lapais, citrina bei Maldon druska.


Patarimai:

Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.




admin · 2022-11-17 00:00 · 293 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt