TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Patys skaniausi troškinti kopūstai arba “Bigusas"
Lenkiški troškinti kopūstai su mėsa "Bigusas"

Porcijų skaičius: 6

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
500 gramų raugintų kopūstų
300 gramų mėsos (bet kokios)
4 vienetai karštai rūkytų dešrelių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 saujelė džiovintų slyvų
2 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek maltų kmynų
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek malto muskato
šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname kubeliais supjaustytą svgūną, stambiai tarkuotas morkas ir smulkiai sukapotą česnaką.

2.
Mėsą supjaustome nedideliais kubeliais ir dedame į keptuvę su daržovėmis. Šiek tiek patroškiname, kad mėsa suminkštėtų. Kai suminkštės, dedame raugintus kopūstus.

3.
Šiek tiek patroškinus, dedame šviežius smulkintus kopūstus ir riekelėmis pjaustytas dešreles, kubeliais pasmulkitą rūkytą šoninę, pomidorų padažą, prieskonius, smulkintas slyvas.

4.
Uždengiame keptuvę dangčiu ir troškiname dar apie 20-30 minučių. Labai skanu valgyti su virtomis bulvėmis.




admin · 2022-11-17 21:00 · 369 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt