INGREDIENTAI: pagal poreikį mėsos sultinio (kuris liko po steiko kepimo)
1 šaukštelis sviesto
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
pagal skonį aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Sultinį, kuris liko po mėsos kepimo, užkaisti keptuvėje.
2.
Į keptuvę įdėti sviesto, medaus.
3.
Pasmulkinti aštriąją papriką ir suberti į keptuvę, pakaitinti.
4.
Įpilti citrinos sulčių ir išmaišyti.
5.
Jei norite, pagal skonį galima pagardinti pipirais, druska.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.