INGREDIENTAI: 130 gramų raudongūžių kopūstų
130 gramų kopūstų
130 gramų morkų
130 gramų obuolių
50 gramų moliūgų sėklų
1 pundelis petražolių
Padažui:
100 gramų jogurto, natūralaus (naudojau augalinį kokosų, bet tinka ir klasikinis jogurtas)
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas dižono garstyčių
2 šaukšteliai klevų sirupo
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstus supjaustyti juostelėmis, obuolį, morkas sutarkuoti sutarkuoti burokine tarka. Petražoles susmulkinti. Viską sudėti į dubenį.
2.
Į kitą dubenį dėti kokoso jogurtą, pilti obuolių actą, sudėti dižono garstyčias, klevų sirupą ir įberti druską, išmaišyti.
3.
Į dubenį su paruoštomis salotomis supilti paruoštą padažą ir išmaišyti.
4.
Į keptuvę suberti moliūgų sėklas, paskrudinti kelias minutes ant vidutinės kaitros, tuomet suberti ant salotų ir skanauti.