INGREDIENTAI: 5 vienetai obuolių
200 gramų miltų
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
75 mililitrai aliejaus
75 mililitrai sviesto
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai cinamono
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įmušame kiaušinius, suberiame cukrų (apie 120 g) ir viską išplakame iki purumo.
2.
Suberiame vanilinį cukrų, įpilame aliejų ir tirpinto sviesto, viską gerai sumaišome.
3.
Miltus ir kepimo miltelius išmaišome ir supilame į bendrą masę. Viską labai gerai išmaišome iki vientisos masės.
4.
Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, sudedame pjaustytus obuolius ir užbarstome likusiu cukrumi. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, vėliau patikrinti mediniu pagaliuku, ar jau iškepę.