INGREDIENTAI: 1 litras vištienos sultinio (arba pagal poreikį)
250 gramų rūkytos vištienos
200 gramų lydyto sūrio
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Į puodą įpilti aliejų, įkaitinti, suberti morkas, svogūną ir kelias minutes apkepti iki auksinės spalvos. Tuomet supilti sultinį ir užvirti.
3.
Bulves supjaustyti kubeliais, sudėti į puodą ir virti apie 10 minučių.
4.
Vištieną supjaustyti gabalėliais, sudėti į puodą su sriuba, pabarstyti druska, pipirais ir sudėti lydytą sūrį. Virti dar 7 minutes iki kol visos daržovės suminkštės.
5.
Susmulkinti krapus ir pabarstyti sriubą prieš tiekiant.