INGREDIENTAI: Blyneliams:
2 stiklinės miltų
2 stiklinės pieno (ar vandens)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai aliejaus
2 šaukštai cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
4 vienetai bananų
4 šaukštai šokoladinio lazdyno riešutų kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lietiniams išplakame šluotele kiaušinius su druska ir cukrumi. Įmaišome miltus, supilame pieną ir aliejų. Tešlą gerai išmaišome.
2.
Kepame lietinius - keptuvėje išliejame samtelį tešlos, kai viena pusė apkepa, apverčiame ir apkepame kitą pusę.
3.
Blynus tepame šokoladiniu kremu. Bananus perpjauname per pusę, ir dedame ant lietinio krašto. Susukame į ritinėlį. Apkepame gerai įkaitintame aliejuje keptuvėje. Valgome.