INGREDIENTAI: 3 vienetai kivių
50 gramų sviesto (lydyto)
pagal poreikį rudojo cukraus
Tešlai:
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
100 mililitrų kokosų pieno
0.5 vieneto citrinų
1 saujelė kokoso drožlių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepimo formos dugną ištepti lydytu sviestu, pabarstyti ruduoju cukrumi.
2.
Kivius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Kivių griežinėlius sudėlioti ant kepimo formos dugno.
3.
Tešlai į dubenį sudėti sviestą, įberti cukraus ir išmaišyti, tuomet įmušti kiaušinius, suberti miltus, kepimo miltelius, kokoso drožles, supilti kokosų pieną ir išspausti citrinos sultis. Viską gerai išmaišyti ir supilti į kepimo formą ant kivių.
4.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių.
5.
Kai pyragas iškeps ir kiek atvės, uždengti lėkštę, apversti kepimo indą ant lėkštės ir atsargiai nuimti kepimo indą nuo pyrago.