INGREDIENTAI: 3 riekės duonos
150 gramų konservuotų avinžirnių
100 gramų fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
3 šaukštai majonezo
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Gerai įkaitiname aliejų keptuvėje. Dedame 1 skiltelę česnako. Taip aliejus įsigers česnako aromato. Sudedame duonos kubelius ir kepiname iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Duoną galima perkelti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų visas aliejaus perteklius.
3.
Į dubenėlį beriame avinžirnius, duonos ir sūrio gabalėlius.
4.
Majonezą maišome su smulkinta česnako skiltele. Pagardiname juo mišrainę.