INGREDIENTAI: 330 gramų sausainių ("Gaidelis" tipo)
200 gramų kokosų pieno
100 gramų juodojo šokolado
pagal skonį razinų
pagal skonį džiovintų spanguolių
pagal poreikį riešutų (smulkintų, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sulaužyti gabaliukais, suberti į dubenį.
2.
Į kitą dubenį suberti razinas, spanguoles, užpilti verdančiu vandeniu. Tuomet nupilti vandenį.
3.
Į dubenį sudėti šokoladą, supilti kokosų pieną ir ištirpinti garų vonelėje.
4.
Į dubenį su sausainiais suberti razinas, spanguoles, supilti kokosų pieno ir šokolado masę, gerai išmaišyti.
5.
Indą arba formą iškloti plastikine plėvele, sudėti paruoštą masę. Pabarstyti riešutais. Dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms iki kol sutvirtės. Jei labai skubate, galima dėti į šaldymo kamerą iki kol sustings.