INGREDIENTAI: 350 g miltų
100 g kefyro
100 g sviesto
250 g mėsos, maltos
200 g brokolių
Druskos
Pipirų
1 svogūno, didelio
150 g sūrio
1 kiaušinio
200 g grietinės
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Iš miltų, kefyro ir sviesto išminkyti tešlą, ją dėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą ir poto iškočioti ir įkloti į kepimo indą. Iš maltos mėsos padaryti kukulaičius. Apkepti keptuvėje ir sudėti ant tešlos. Brokolius išskaidyti šakelėmis ir išdėlioti tarp mėsos, pabarstyti druska, pipirais. Svogūną nulupti, supjaustyti ,apkepinti aliejuje ir sudėti ant mėsos, užbarstyti tarkuotu sūriu. Išplakti kiaušinį su druska, išmaišyti su grietine ir užpilti ant viršaus, kepti orkaitėje apie 30 minučių.