INGREDIENTAI: 0.5 vieneto kininių kopūstų
2 vienetai kiaušinių (virtų)
2 vienetai pomidorų
200 gramų tuno savo sultyse
0.5 vieneto agurkų
50 gramų juodųjų alyvuogių
1 pundelis svogūnų laiškų
Padažui:
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų padažo
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis prieskonių (naudojau Viduržemio jūros mišinį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pekiną susmulkiname. Agurką supjaustome šiaudeliais, pomidorą kubeliais, alyvuoges žiedeliais. Virtus kiaušinius pasmulkiname.
2.
Viską sumaišome ir gardiname padažu, sumaišytu iš pomidorų padažo, majonezo, prieskonių ir smulkinto česnako.