INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
160 gramų tuno savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
2 šaukštai majonezo
1 pundelis krapų
1 pundelis laiškinių česnakų
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek žalumynų (papuošimui, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiaušinius nulupame. Perpjauname išilgai pusiau, atsargiai išimame trynius. Baltymų puseles atidedame į šalį.
2.
Trynius sutriname šakute.
3.
Svogūną ir agurką supjaustome smulkiais kubeliais, krapus ir laiškinius česnakus smulkiai sukapojame.
4.
Į dubenį dedame tuną, trynius, daržoves, krapus, laiškinius česnakus, majonezą, beriame druskos ir gerai išmaišome.
5.
Šaukštu įdarome baltymų puseles trynių - tuno mase. Aš papuošiau žalumynais.