INGREDIENTAI: 0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
4 vienetai morkų
1 pundelis laiškinių česnakų
1 pundelis kalendros
1 šaukštas sezamo sėklų
Užpilui:
4 šaukštai skrudintų sezamų aliejaus
3 šaukštai sojos padažo
1 vienetas žaliųjų citrinų (sulčių)
2 centimetrai imbiero
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kopūstą supjaustome ruoželiais, morkas sutarkuojame, žalumynus pasmulkiname.
2.
Sausoje keptuvėje pakepiname sezamo sėklas.
3.
Užpilui pasmulkiname česnaką, imbierą sutarkuojame. Maišome su aliejumi, sojų padažu, cukrumi ir pomidorų padažu.
4.
Į didelį dubenį beriame kopūstą, morkas, žalumynus, sezamo sėklas ir apšlakstome padažu.