AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0.5 litro pieno
200 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti konditerine šluotele, supilti pieną ir suberti miltus. Gerai išplakti.
2.
Į dubenį su paruošta tešla įberti cukraus, druskos ir gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus, ištepti jį per visą keptuvės plotį, įpilti samtelį lietinių tešlos ir kepti iš abiejų pusių iki kol iškeps.
Patarimai:
•
Jei nesigauna lietinių masės išmaišyti be gumuliukų, perliekit masę per sietelį!