INGREDIENTAI: 1 kilogramas lašišos faršas
100 gramų džiūvėsėlių (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį citrininių pipirų
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną labai smulkiai supjaustyti.
2.
Lašišos faršą sudėti į dubenį, berti citrininius pipirus, prieskonines žoleles, druską, berti svogūną, berti džiūvesėlius. Džiūvesėlių įbėriau tiek, kad iš masės būtų galima formuoti kotletukus.
3.
Iš apruoštos masės formuoti apvalius kotletukus.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kotletukus ir apkepti juos iš abiejų pusių.
5.
Skanu tiekti su ryžiais, apšlakstyti balzamiko kremu.