INGREDIENTAI: 1 sauja šparaginių pupelių
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šparagines pupeles dedame į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdame apie 5 – 7 min. Išgriebiame iš puodo.
2.
Kiaušinį išplakame šluotele su druska ir pipirais.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Šparaginės pupelės po vieną merkiame į kiaušinio plakinį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į keptuvę. Kepame iš abiejų pusių po kelias minutes, kol gražiai pagels.
4.
Iškepusias minutei sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.