INGREDIENTAI: 180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai avižinių miltų (viso grūdo)
1 šaukštelis džiovintų špinatų (miltų)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį česnako
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę dėti į dubenį, sutrinti šakute, įmušti kiaušinį, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, česnako granulėmis, druska, špinatų miltais ir išmaišyti.
2.
Drėgnomis rankomis imti paruoštos tešlos ir formuoti apvalius plokščius varškėčius.
3.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, sudėti varškėčius ir kepti iš abiejų pusių iki kol apskrus ir iškeps.