INGREDIENTAI: 6 vienetai bulvių
100 mililitrų pieno (virinto)
100 gramų rūkytų kiaulių ausų (virtų)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių bulvėms (be druskos)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves ir svogūną nulupti, sutarkuoti.
2.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį ir išplakti.
3.
Į dubenį su bulvių tarkiais supilti virintą pieną, kiaušinio plakinį, pagardinti bulvių prieskoniais, druska.
4.
Kiaulių ausytes supjaustyti mažesniais gabaliukais ir sudėti į dubenį su bulvių tarkiais.
5.
Viską gerai išmaišyti ir masę supilti į kepimo formeles.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 - 50 minutes. Tikslus kepimo laikas priklauso nuo kugelio dydžio ir storio.