INGREDIENTAI: 300 gramų faršo
1 saujelė džiūvėsėlių
1 vienetas kiaušinių
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas sultinio
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves ir sultinio kubelį.
2.
Aliejuje pakepinkite supjaustytą svogūną ir morkas, dėkite į verdančią sriubą, virkite 20 minučių.
3.
Į faršą įmuškite kiaušinį, suberkite džiūvesėlius ir pagardinkite prieskoniais, viską gerai išmaišykite ir formuokite kukulius. Juos taip pat sudėkite į verdančią sriubą.
4.
Virkite dar 20 minučių. Suberkite kapotus krapus.