INGREDIENTAI: 1 stiklinė kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado
3 vienetai kiaušinių
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai medaus
1 šaukštas žemės riešutų sviesto
1 šaukštas kokosų aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Inde ištirpiname šokoladą su kokosų aliejumi (galite tirpinti garų vonelėje arba mikrobangų krosnelėje). Įdedame riešutų sviesto, kakavos, medaus, druskos, cinamono ir išmaišome.
2.
Vėliau įmušame kiaušinių, įdedame miltų ir kepimo miltelių ir viską gerai išmaišome.
3.
Įkaitiname orkaitę iki 180 °C, kepimo indą išklojame kepimo popieriumi, supilame masę ir kepame 25 minutes. Kai praeis 25 minutės, patikrinkite pyragą, ar jis iškepęs mediniu smeigtuku.
4.
Leiskite jam atvėsti ir tik tuomet pjaustykite. Skanaus!