INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos filė
2 vienetai pomidorų
1 pundelis salotų
2 riekelės batono
2 saujelės sūrio (tarkuoto)
2 šlakeliai alyvuogių aliejaus
2 šlakeliai padažo (naudoju pirktinį Cezario salotoms)
2 skiltelės česnako
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Batoną apšlaksčiau keliais šaukštais alyvuogių aliejumi, kepimo skardą išklojau kepimo popieriumi ir pašoviau į karštą orkaitę 5 - 7 min. Kai jau gražiai apskrudo, ištraukiau, įtryniau batoną česnaku ir supjausčiau kubeliais.
2.
Vištienos file supjausčiau mažais gabaliukais, apibarsčiau vištienos prieskoniais, druska ir pipirais ir dėjau kepti į įkaitintą keptuvę, kol gražiai apskrudo.
3.
Kol kepa vištiena, griežinėliais supjaustau pomidorus. Sutarkuoju sūrį. Salotos lapus nuplaunu, nusausinu ir suplėšau į gabalėlius ir dedu viską į lėkstes.
4.
Pirmiausia salotas, ant viršaus iškeptą vištieną, tada dedu kebeliais supjaustytą batoną, gražiais šonuose išdėlioju pomidorus, apibarstau tarkuotu sūriu ir ant viršaus gražiai užpilu Cezario salotų padažo. Skanaus. :)